Kasvihuone Es-An Oy

Yritys sai alkunsa vuonna 1987, kun perustaja Esa Kylä-Kaila rakensi ensimmäisen kasvihuoneen. Liiketoiminnan ensimmäiset vuodet toimittiin kommandiittiyhtiönä ja liiketoiminnan kehittyessä perustettiin osakeyhtiö vuonna 1996.

Yrityksen toimialana ovat kasvihuoneet niin ammattikasvattajille kuin harrastelijakasvattajille. Lisäksi yritys valmistaa tuotteita pihattoihin, karjasuojiin, lampoloihin sekä tekee erikoisrakentamista valokatemateriaalista. Hyvä esimerkki erikoisrakentamisesta on Uudenkaupungin kuntoputki, joka on Kasvihuone Es-An Oy:n rakentama. Kasvihuone Es-An Oy vastaanotti EPSE:n (http://www.epse.org/) innovatiivisuus -kategoriassa ensimmäisen palkinnon vuonna 2007. Palkinto myönnettiin innovatiivisesta tavasta käyttää polykarbonaattikennolevyä Uudenkaupungin kuntoputkessa. Kasvihuone Es-An Oy vastaanotti vuonna 2009 INNO-suomi palkinnon Varsinais-Suomen alueella. Yrityksen kekseliäs curlinghalliratkaisu toi palkinnon. Curlinghalliin voi tutustua Loimaalla. Yritys rakentaa myös myymäläkasvihuoneita ja myy tarvikkeita terassien kattamiseen.

Kasvihuone Es-An Oy:llä on oma korkealuokkainen alumiiniprofiilijärjestelmä kasvihuoneisiin ja vahva tuntemus valokaterakentamisesta jo usean vuosikymmenen ajalta. Oman maahantuonnin ansiosta pystymme tarjoamaan markkinoiden monipuolisimman valikoiman valokatteita. Edustamiamme päämiehiä ovat mm. Polygal, Evonik, Politec ja Univent.

Lisäksi Kasvihuone Es-An Oy on saanut hyödyllisyysmallin (hyödyllisyysmalli no. 9559) uudenlaiseen tuuletusjärjestelmään, joka sopii mm. teollisuushalleihin, pihattoihin ja kasvihuoneisiin.

Toiminnassamme pyrimme jatkuvaan parantamiseen sekä asiakaslähtöiseen palvelun kehittämiseen.